Har ni funderat på att ta en hjärt och lungräddning utbildning? Det finns en bra hjärt och lungräddning utbildning i Stockholm. Det via HLR experten. De som lär ut, det är brandmän med verkliga erfarenheter. Det är bra om företag låter sina anställda gå denna utbildning. Hos HLR experten finns det även andra bra kurser och utbildningar för företag:

  • Första hjälpen kurs
  • Brandutbildning
  • Utrymningsledare
  • Utrymningsövning

Just HLR är en bra kurs, där ni då får lära er att utöva hjärt-lungräddning samt att ni även får lära er hantera en hjärtstartare.

Boka en utbildning i HLR

Att gå en hjärt och lungräddning utbildning är bra eftersom det kan rädda liv. Att hjälpa någon som fått plötsligt hjärtstopp är ett måste, inom ett par minuter. Det med både HLR och en hjärtstartare. Det ökar nämligen chanserna att personen faktiskt överlever.

I den HLR utbildning som HLR experten håller i, där får ni lära er just HLR, att hantera en hjärtstartare, hur man hjälper någon som satt i halsen och mycket mer. Som företag kommer ni då även att bli certifierade enligt arbetsmiljöverkets föreskrifter samt att alla deltagare får personliga certifikat. Företaget som håller i detta har sin bas i Stockholm, men de håller även kurser i Göteborg och Malmö med omnejd.  

Gå bra kurser

Hos HLR experten kan ni hitta flera bra kurser som det kan vara bra att låta alla medarbetare gå. Även privatpersoner kan gå flera av deras kurser. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om respektive kurs eller utbildning.