Något som kan vara bra att satsa på, det är så kallade mekaniskt ventilerat golv. När det gäller mekaniskt ventilerat golv så kan du hitta det hos Nivell. Det som de erbjuder, det är helt enkelt ett system, för hälsosamma golv. Kanske det är så att du har problem med dålig lukt, fukt och mögel på grund av felaktigt lagda betongplattor i källaren, så kan detta åtgärdats just med denna typ av golv. Det som detta golv kan göra är:

  • Lösa problem med dålig lukt, fukt och mögel
  • Ger en snabb och varaktig återställning vid vattenskada eller markradon

Hos Nivell finns det även andra varianter av golv så som installationsgolv, akustikgolv samt utegolv.

Mekaniska ventilationsgolv

Om det är så att du behöver ha mekaniskt ventilerat golv, så kan du med fördel kontakta Nivell, som kan erbjuda just detta. Detta golv som de har, den har en patenterad och typgodkänd lösning. Det med en mekanisk undertrycksventilation. Detta skapar ett flöde som är kontrollerbart samt att det även ger ett undertryck till golvet.

Med detta golv så kommer betongplattan att torka ut efter att det skadats av till exempel vatten eller byggfukt. Golvet gör även att lukter och annat inte når upp till din bostadsmiljö. Sedan så gör detta golv även att fukten inte kan vandra vidare.

Så har du drabbats av ett källargolv som luktar illa, möglat eller fått fuktskador, så kan du snabbt lösa detta med Nivells ventilationsgolv. Det på kort tid! Om du vill veta mer om detta golv, då kan du läsa mer om det på företagets hemsida, eller så kan du ta kontakt med dem direkt.